usik touch

  • Sistem usik modular kabel DLP25

    Sistem usik modular kabel DLP25

    DLP25 nyaéta sistem usik touch 3D CNC kompak pikeun pamariksaan workpice.Ieu adopts desain kombinasi modular.Panjang bagian usik produk bisa dipanjangan wenang, sarta kabel dipaké pikeun ngirimkeun sinyal antara usik jeung panarima.DLP25 ngagunakeun stylus pikeun ngadeteksi sistem koordinat workpiece, lajeng ngirimkeun sinyal ngaliwatan mékanisme pemicu jero usik, nu dikirimkeun ka sistem alat mesin ngaliwatan kabel.Sistem alat mesin ngitung sareng otomatis ngimbangan simpangan koordinat saatos nampi sinyal, supados alat mesin tiasa nuturkeun koordinat nyata workpiece pikeun ngolah.DLP25 tiasa ngabantosan perusahaan ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun akurasi ngolah produk.DLP25 mangrupikeun alat ukur dina mesin, utamina dianggo dina alat mesin sapertos mesin gloss tinggi sareng grinders (kurung diperyogikeun).

  • DOP40 Infrabeureum kompak CNC Sistim usik touch

    DOP40 Infrabeureum kompak CNC Sistim usik touch

    DOP40 nyaéta sistem touch-probe transmisi optik kompak anu diproduksi ku metrologi Qidu.Panyilidikan nerapkeun téknologi kontrol kakuatan multi-ambang sareng ngirangan konsumsi kakuatan sacara signifikan, supados umur aktip langkung ti 1 taun kalayan batré 3.6V / 1200mA normal.Ngamangpaatkeun dual-kanal jeung téhnologi switching calakan, sistem nawarkeun tingkat pangluhurna lalawanan ka gangguan lampu pikeun kondisi mesin padet.Sistim DOP40 ieu loba dipaké pikeun workpiece set-up inspeksi jeung pangukuran sanggeus machining on leutik sarta sedeng puseur machining nangtung sarta horizontal sarta lathe di industri vairous, utamana dina industri éléktronik consumable.

  • DRP40 Radio sistem usik kompak

    DRP40 Radio sistem usik kompak

    DRP40 nyaéta sistem usik touch 3D CNC kompak pikeun inspeksi workpice, anu ngadopsi desain struktur pemicu 3-titik anu paling stabil, sareng nganggo transmisi sinyal radio antara usik sareng panarima.DRP40 ngagunakeun stylus pikeun ngadeteksi sistem koordinat workpiece, lajeng ngirimkeun sinyal ngaliwatan mékanisme pemicu jero usik.Panarima ngirimkeun sinyal ka sistem alat mesin saatos nampi sinyal.Lajeng program CNC Etang jeung otomatis compensates simpangan koordinat sanggeus narima sinyal, tungtungna, CNC bakal ngolah nurutkeun koordinat nyata workpiece nu.DRP40 tiasa ngabantosan perusahaan ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun akurasi ngolah produk. DRP40 mangrupa alat ukur dina mesin, cocog pikeun precision tinggi, badag-ukuran jeung multi-spindle bagian machining pabrik.

  • DRP40-M Radio lathe Sistim usik kompak

    DRP40-M Radio lathe Sistim usik kompak

    DRP40-M nyaéta sistem usik touch 3D kompak tina inspeksi workpice husus dirancang pikeun turret lathe otomatis tur ngarobah-panggilingan komposit.Bentuk usik dirancang nurutkeun ukuran wadahna alat, nu merenah pikeun clamping sarta narima usik.Pangiriman sinyal radio dipaké antara usik jeung panarima.DRP40-M ngagunakeun stylus pikeun ngadeteksi sistem koordinat workpiece, lajeng ngirimkeun sinyal ngaliwatan mékanisme pemicu jero usik.Panarima ngirimkeun sinyal ka sistem alat mesin saatos nampi sinyal.Sistem alat mesin ngitung sareng otomatis ngimbangan simpangan koordinat saatos nampi sinyal.Hayu alat mesin nedunan processing nurutkeun koordinat nyata workpiece nu.DRP40-M tiasa ngabantosan perusahaan ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun akurasi ngolah produk.DRP40-M mangrupikeun alat ukur dina mesin, utamina dianggo dina mesin bubut turret sareng alat mesin sanyawa panggilingan.

Modél DOP40 DRP40 DLP25 DRP25M DRP40-M DLP29
Katerangan Infrabeureum Probe Radio Probe Probe kabel Radio Modular usik Radio Lathe usik Probe Projecter
Tipe Sinyal Infrabeureum
Radio
kabel
Pangulangan (2σ)
panarima DOR-1 DRR-1 N/A DRR-1 DRR-1 N/A
Parabot Puseur mesin nangtung
Mesin bor sareng ngetok
Puseur mesin horisontal
5 puseur machining sumbu
Puseur mesin tabel ganda
mesin ukiran precision
Mesin nyorot
Bubut (Turet)
Bubut (pemotong baris)
Giliran panggilingan (giling-giliran) sanyawa
Mesin multi-tasking
Gantry (> 3 méter)
Mesin ngagiling
pangeboran PCB jeung mesin routing
mesin EDM
Projecter 2D
mesin ngaropéa

Catetan:

1. Sadaya panyilidikan bisa nerapkeun 2D pangukuran dina-mesin saméméh, nalika jeung sanggeus processing, kayaning centering, manggihan puseur bunderan, Pananjung ujung, koreksi ujung datum, pangukuran dimensi konci, santunan otomatis, jsb;

2. The repeatability of usik teu sarua jeung akurasi ukur sabenerna.Akurasi ukur sabenerna patali jeung faktor komprehensif kayaning akurasi usik, akurasi feed mesin, akurasi spindle, opat-sumbu atawa multi-sumbu turntable akurasi, fixture, stylus, hawa ambient, Geter jeung saterusna;

3. Saatos hardware usik dirobah atawa diganti, éta kudu recalibrated;

4. Seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun dina milih jarum ukur.Prinsip dasarna nyaéta "pondok tapi henteu panjang, kuat tapi henteu ipis, hampang tapi henteu beurat";

5. Umumna disebutkeun, lamun perjalanan leuwih ti 3 méter, processing Rongga jero, sarta meureun aya halangan antara usik jeung panarima dina prosés pangukuran, usik radio ieu pikaresep;

6. Sadaya usik ngawujudkeun fungsi pangukuran 2D dina wangun program makro.Pikeun nerapkeun fungsi pangukuran permukaan 3D, parangkat lunak pangukuran 3D ogé diperyogikeun.