Alat Setters

  • DNC56 / 86/168 runtuyan alat laser setter

    DNC56 / 86/168 runtuyan alat laser setter

    DNC168, Ieu cocog pikeun puseur machining CNC badag kayaning gantry mesin panggilingan CNC.Bisa ngawujudkeun-precision tinggi na-speed tinggi setelan alat non-kontak sarta deteksi karuksakan alat pikeun parabot raray sarta sagala rupa parabot husus ngawangun kalayan diaméter badag.

    DNC86, Ieu cocog pikeun puseur machining CNC, lathe CNC, puseur machining horizontal sarta parabot mesin CNC sedeng-ukuran lianna.Bisa ngawujudkeun-precision tinggi na-speed tinggi setelan alat non-kontak, deteksi ruksakna alat jeung deteksi kontur pikeun sagala jinis parabot integral, ngabentuk parabot jeung alat disc diaméterna leutik tur sedeng.

    DNC56, t cocog pikeun mesin CNC leutik kayaning mesin ukiran precision, mesin gloss tinggi, mesin kaca jeung saterusna.Setelan alat non-kontak, deteksi karuksakan alat jeung deteksi kontur kalawan precision tinggi na speed tinggi direalisasikeun pikeun sagala rupa parabot diaméterna rupa (pamandangan dimana gaya pemicu kontak bisa ngabalukarkeun karuksakan alat), kaca processing grinding huluna, jsb.

  • DMTS-L Compact 3D Cable Alat Setter

    DMTS-L Compact 3D Cable Alat Setter

    DMTS-L mangrupikeun alat setter 3D touch-trigger anu kompak sareng transmisi sinyal kabel keras anu dianggo pikeun ngukur gancang panjang alat sareng diameter sareng deteksi alat rusak dina sadaya ukuran pusat mesin vertikal sareng horizontal sareng sadaya pusat mesin gantry.

  • DTS200 Tunggal- Axix Alat Setter

    DTS200 Tunggal- Axix Alat Setter

    DTS200 mangrupakeun photoelectric hiji diménsi alat setting alat, nu bisa ngalakukeun on-mesin ukuran panjang alat, deteksi alat rusak jeung santunan otomatis pikeun parabot ti 0.1mm mun 20mm.Produk ngagunakeun kabel pikeun ngirim sinyal.DTS200 diwangun ku saklar pemicu photoelectric, kontak teuas kalawan karasa tinggi sarta lalawanan maké tinggi sarta panganteur transmisi sinyal.Sirah kontak dipaké pikeun nyieun kontak jeung alat jeung mindahkeun gaya ka switch-precision tinggi ngaliwatan rod rojongan fléksibel dipasang di handapeun eta;sinyal hurung jeung mareuman tina switch dikirimkeun ka sistem CNC ngaliwatan panganteur pikeun ngaidentipikasi panjang alat , Itungan, santunan, aksés, jsb DTS200 otomatis bisa ngaidentipikasi maké alat jeung pegatna alat, nulungan pausahaan ningkatkeun efisiensi produksi jeung ningkatkeun. akurasi ngolah produk. DTS200 mangrupikeun alat ukur dina mesin kalayan desain stroke anu ageung.Ieu utamana dipaké pikeun mesin puseur tipe parabot mesin.

  • DTS20-1 Single-Axis Alat Setter

    DTS20-1 Single-Axis Alat Setter

    DTS20 mangrupikeun alat pangaturan alat 1D tipe kontak, anu tiasa ngalaksanakeun pangukuran panjang alat dina mesin, deteksi alat rusak sareng santunan otomatis pikeun alat 1mm ~ 20mm.Produk ngagunakeun kabel pikeun ngirim sinyal.DTS20 diwangun ku saklar precision tinggi, karasa tinggi, kontak teuas maké tinggi jeung panganteur transmisi sinyal.Sirah kontak dipaké pikeun nyieun kontak jeung alat jeung mindahkeun gaya ka switch-precision tinggi ngaliwatan rod rojongan fléksibel dipasang di handapeun eta;sinyal hurung jeung mareuman ti switch dikirimkeun ka sistem CNC ngaliwatan panganteur pikeun ngaidentipikasi panjang alat , Itungan, santunan, aksés, jsb DTS20 otomatis bisa ngaidentipikasi maké alat jeung pegatna alat, nulungan pausahaan ningkatkeun efisiensi produksi jeung ningkatkeun. accuracy.DTS20 processing produk mangrupa alat ukur dina mesin, utamana dipaké pikeun mesin puseur tipe parabot mesin.

  • DTS30 Single-Axis Alat Setter

    DTS30 Single-Axis Alat Setter

    DTS30 mangrupikeun alat pangaturan alat 1D tipe kontak, anu tiasa ngalaksanakeun pangukuran panjang alat dina mesin, deteksi alat rusak sareng santunan otomatis pikeun alat 1mm ~ 20mm.Produk ngagunakeun kabel pikeun ngirim sinyal.DTS30 diwangun ku saklar-precision tinggi, karasa tinggi, kontak teuas-ngagem tinggi jeung panganteur transmisi sinyal.Sirah kontak dipaké pikeun nyieun kontak jeung alat jeung mindahkeun gaya ka switch-precision tinggi ngaliwatan rod rojongan fléksibel dipasang di handapeun eta;sinyal hurung jeung mareuman tina switch dikirimkeun ka sistem CNC ngaliwatan panganteur pikeun ngaidentipikasi panjang alat , Itungan, santunan, aksés, jsb DTS30 otomatis bisa nangtukeun maké alat jeung pegatna alat, nulungan pausahaan ningkatkeun efisiensi produksi jeung ningkatkeun. product processing accuracy.DTS30 mangrupa alat ukur dina mesin, utamana dipaké pikeun mesin puseur tipe parabot mesin.

  • DTS100 Single-Axis Alat Setter

    DTS100 Single-Axis Alat Setter

    DTS100 mangrupakeun photoelectric hiji-diménsi alat alat setting, nu bisa ngalakukeun dina mesin pangukuran panjangna alat, deteksi alat rusak jeung santunan otomatis pikeun 0.1 ~ 10mm parabot.Produk ngagunakeun kabel pikeun ngirim sinyal.DTS100 diwangun ku saklar pemicu photoelectric, kontak teuas kalawan karasa tinggi sarta lalawanan maké tinggi sarta panganteur transmisi sinyal.Sirah kontak dipaké pikeun nyieun kontak jeung alat jeung mindahkeun gaya ka switch-precision tinggi ngaliwatan rod rojongan fléksibel dipasang di handapeun eta;sinyal hurung jeung mareuman tina switch dikirimkeun ka sistem CNC ngaliwatan panganteur pikeun ngaidentipikasi panjang alat , Itungan, santunan, aksés, jsb DTS100 otomatis bisa ngaidentipikasi maké alat jeung pegatna alat, nulungan pausahaan ningkatkeun efisiensi produksi jeung ningkatkeun. accuracy.DTS100 processing produk mangrupa alat ukur dina mesin, utamana dipaké pikeun parabot mesin-stroke leutik kayaning mesin precision ukiran sarta mesin gloss tinggi.

  • DMTS-R Compact 3D Radio Pakakas Setter

    DMTS-R Compact 3D Radio Pakakas Setter

    DMTS-R mangrupikeun alat pangaturan alat 3D tipe kontak, anu tiasa ngadeteksi sareng otomatis ngimbangan sababaraha alat anu rusak, diaméter alat sareng ngagem alat.produk nu adopts transmisi sinyal radio.DMTS-R diwangun ku saklar precision tinggi, sirah kontak buleud teuas kalawan karasa luhur sarta lalawanan maké tinggi sarta mékanisme pemicu sinyal.Sirah kontak dipaké pikeun nyieun kontak jeung alat, sarta transmits gaya ka switch-precision tinggi ngaliwatan rod rojongan fléksibel dipasang di handapeun eta;sinyal hurung jeung mareuman tina saklar dikirimkeun ngaliwatan mékanisme pemicu, jeung panarima transmits sinyal sanggeus narima sinyal Dina sistem kontrol numeris, panjang alat jeung diaméterna dipikawanoh, diitung, dikompensasi, sarta diakses.DMTS-R sacara otomatis tiasa ngaidentipikasi pamakean alat sareng karusakan alat, ngabantosan perusahaan ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun akurasi ngolah produk. DMTS-R mangrupikeun alat ukur dina mesin, anu biasana dianggo dina alat mesin kalayan panggunaan kabel anu diwatesan, sapertos pusat mesin méja ganda.