Stylus lempeng, benang M2, ∅1 bola Ruby, batang karbida tungsten, panjang 20, EWL 12.5mm

Panjelasan Produk:

Panjangna (mm) 20
Bahan Batang Tungsten karbida
Fitur Kontak Bola Ruby
Ukuran Bola/Tip (mm) 2
Bal / Bahan Tip Ruby
EWL (mm) 12
sekrup M2

Rincian produk

Tag produk

video

Naon fungsi stylus

Kusabab industri parantos ngembangkeun syarat pikeun bagian-bagian pabrik anu langkung beragam sareng kompleks, sistem pangukuran kedah kerja keras pikeun tetep.

Sistem scanning mesin pangukuran anu gancang sareng kinerja tinggi tiasa ngajamin dina waktos anu pondok pisan pikeun ngahontal pangukuran anu akurat pisan.Qidu ngabantosan anjeun maksimalkeun produktivitas sareng ngajaga kualitas anu paling luhur.

Pangukuran anu suksés gumantung pisan kana kamampuan stylus usik pikeun ngaksés fitur teras ngajaga akurasi dina titik kontak.Di Qidu, kami parantos ngagunakeun kaahlian kami dina desain usik sareng stylus pikeun ngembangkeun sajumlah komprehensif CMM sareng styli alat mesin pikeun nawiskeun katepatan anu pangsaéna.

gdf (1)

Naon stylus a

Stylus mangrupikeun bagian tina sistem pangukuran anu ngahubungi komponén sareng benda kerja, nyababkeun mékanisme panyilidikan gerak, Sinyal anu dibangkitkeun ngamungkinkeun pangukuran.Fitur anu bakal dipariksa nunjukkeun jinis sareng ukuran stylus anu dianggo dina sadaya kasus, tapi, kaku maksimal stylus sareng sphericity sampurna tina tip penting.

Pikeun ngahontal ieu, batang stylus Qidu didamel dina mesin CNC pikeun nyumponan standar kualitas luhur.Perhatian hébat dilaksanakeun pikeun mastikeun yén stiffness maksimum stylus, sedengkeun kualitas stylus dioptimalkeun pikeun nyocogkeun rentang lega usik QIDU urang.

bal Qidu stylus dihasilkeun kana standar pangluhurna sarta kabeungkeut kana batang dina cara sapertos pikeun mastikeun integritas gabungan maksimum.

Kinerja pangukuran anjeun tiasa gampang didegradasi upami anjeun nganggo stylus anu buleud bal anu goréng, lokasi bal anu goréng, pas benang anu goréng atanapi desain anu dikompromi anu ngamungkinkeun ngabengkokkeun kaleuleuwihan nalika ngukur.Pikeun mastikeun integritas data anjeun kumpulkeun, pastikeun yén anjeun nangtukeun tur ngagunakeun stylus ti rentang pinuh ku Qidu styli.

gdf (2)

Kumaha carana milih stylus a

Pikeun ngajaga akurasi dina titik kontak kami nyarankeun yén anjeun:

1.Pilih styli pondok

Beuki stylus ngabengkokkeun atanapi ngabengkokkeun, langkung handap akurasina.

Paké salaku pondok-gancang stylus mangrupa pilihan pangalusna anjeun.

2. Ngaleutikan mendi

Unggal waktos Anjeun gabung styli jeung ekstensi, Anjeun nambahkeun poténsi bending jeung titik deflection.Coba, sabisa mungkin, ngurangan jumlah komponén dina aplikasi Anjeun.

3.Pilih bal saloba mungkin

3.1.Éta ngamaksimalkeun jarak bola / batang anjeun ku kituna ngirangan kamungkinan pemicu palsu anu disababkeun ku 'shanking kaluar' dina batang stylus.

3.2.Bola anu langkung ageung tiasa ngirangan pangaruh permukaan permukaan komponén anu dipariksa.

Naon bahan batang

♦ stainless steel

Stylus batang dijieunna tina stainless steel loba dipaké pikeun styli kalayan bal / tip diaméterna 2 mm atawa leuwih badag sarta panjangna nepi ka 30 mm.Dina rentang ieu, hiji sapotong batang baja nawarkeun stiffness optimum pikeun rasio beurat, mere cukup bal / clearance batang tanpa compromising stiffness kalawan gabungan antara bobot jeung Thread Awak.

♦ Tungsten carbide

Tungsten carbide batang anu pangalusna dipaké pikeun maksimalkeun pungsi stiffness kalayan boh diaméter bobot leutik diperlukeun pikeun diaméter bal 1 mm sarta handap, atawa panjangna nepi ka 50 mm Saluareun ieu, beurat bisa jadi masalah jeung stiffness leungit alatan deflection dina bobot awak. gabungan.

♦ Keramik

Pikeun bal diaméterna leuwih gede ti 3 mm, sarta panjangna leuwih 30 mm, batang keramik nawarkeun stiffness comparable jeung baja tapi nyata torek ti tungsten carbide.Styli bertangkai keramik ogé tiasa nawiskeun panyalindungan kacilakaan tambahan pikeun panyilidikan anjeun sabab gagangna bakal ancur dina tabrakan.

♦ Serat karbon

Aya seueur sasmita bahan serat karbon.Sanajan kitu, bahan Qidu urang ngagabungkeun ciri stiffness optimum, duanana longitudinal na di torsi, kalawan beurat pisan low.Serat karbon inert sareng ieu digabungkeun sareng matriks résin khusus, nyayogikeun panyalindungan anu saé dina lingkungan alat mesin anu paling mumusuhan.

bahan Qidu urang idéal pikeun maksimalkeun pungsi stiffness pikeun styli luhur 50 mm panjangna.Ieu teh bahan bobot optimum pikeun akurasi tinggi galur gauge téhnologi panyilidikan kalawan ciri damping Geter alus teuing jeung ko-efisien negligible ékspansi termal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali