Solusi

SOLUSI (5)

Aplikasi pikeun pangeboran sareng mesin ngetok, CNC nangtung sedeng sareng CNC horizontal

Lumaku pikeun produk

Produksi masal produk, sapertos pigura tengah telepon sélulér, pigura tengah notebook, awak jam tangan, awak roko éléktronik, silinder, mesin, hub kabayang, suku cadang mobil, jsb.

Masalah

1. The simpangan tina rujukan workpiece ngabalukarkeun leuwih-toleransi ukuran produksi bagian bets jeung besi tua produksi tinggi
2. Ukuran alat simpangan, hasilna kaluar-of-miskin ukuran produksi bagian bets, hasilna produksi scrapped
3. Setélan alat manual, milarian manual pikeun tolok ukur workpiece, sareng klasifikasi manual nyababkeun efisiensi alat mesin rendah sareng efisiensi tanaga.

Solusi

1. usik alat mesin dipasang, sarta usik alat mesin executes alignment otomatis tingkat mikro saméméh runtuyan, centering otomatis, sarta santunan otomatis.
2. Dilengkepan alat mesin setter, panjang alat, diaméterna, sarta kontur otomatis diukur sarta dikompensasi dina mikrométer ngaliwatan alat setter.

Pangaruh pamutahiran

1. Ngurangan leuwih-ukuran besi tua ku leuwih ti 95%
2. Equipment efisiensi sarta efisiensi pagawe bisa ngaronjat nepi ka 80%
3. gumantungna skill pagawe anu greatly ngurangan

SOLUSI (3)

Aplikasi pikeun sedeng jeung badag nangtung CNC sarta horizontal CNC

Lumaku pikeun produk

Ngolah bagian ngaropéa, sapertos kapang, aeroangkasa, bagian precision automation non-standar, jsb.

Masalah

1. Saatos CNC geus réngsé, workpiece nu ngalakukeun offline tilu-koordinat ukur.Upami ukuranna kaluar tina kasabaran, hese ngareset clamping sekundér, anu ngajantenkeun rework sesah pisan sareng biaya scrapping teuing tinggi.
2. workpiece The teuing badag pikeun ngalakukeun ukur tilu-koordinat atawa biaya nedunan tilu-koordinat ukur badag teuing

Solusi

1. Alat mesin usik dipasang pikeun ngalakukeun pos-runtuyan micron-tingkat pangukuran dimensi konci ngaliwatan alat mesin usik, sarta ukuran kaluar-of-toleransi ieu reworked saméméh workpiece nu pareum mesin.
2. Saatos usik alat mesin ngalaksanakeun pangukuran diménsi konci saatos sekuen, laporan pangukuran dikaluarkeun, sareng operasi anu sami sareng pangukuran tilu sumbu dilaksanakeun.
3. Alat mesin setelan alat dipasang, sarta panjang alat, diaméterna, sarta kontur alat nu otomatis diukur dina tingkat micron tur otomatis katembong pikeun ngaronjatkeun akurasi machining ngaliwatan alat setelan alat.

Pangaruh pamutahiran

1. 100% ngaleungitkeun masalah clamping sekundér;
2. Ngurangan besi tua produk ku leuwih ti 90%
3. Nyata ngaronjatkeun akurasi processing produk jeung ningkatkeun kapuasan customer

SOLUSI (4)

Aplikasi pikeun mesin ukiran

Lumaku pikeun produk

processing bets bagian high-gloss.Sapertos pigura tonggong telepon sélulér, pigura luar, nonton pigura luar sareng bagian precision automation, jsb.

Masalah

1. The simpangan tina rujukan workpiece ngabalukarkeun leuwih-toleransi ukuran produksi bagian bets jeung besi tua produksi tinggi
2. Ukuran alat simpangan, hasilna kaluar-of-miskin ukuran produksi bagian bets, hasilna produksi scrapped
3. Setélan alat manual, milarian manual pikeun tolok ukur workpiece, sareng klasifikasi manual nyababkeun efisiensi alat mesin rendah sareng efisiensi tanaga.

Solusi

1. usik alat mesin dipasang, sarta usik alat mesin executes alignment otomatis tingkat mikro saméméh runtuyan, centering otomatis, sarta santunan otomatis.
2. Dilengkepan alat mesin setter, panjang alat, diaméterna, sarta kontur otomatis diukur sarta dikompensasi dina mikrométer ngaliwatan alat setter.

Pangaruh pamutahiran

1. Ngurangan leuwih-ukuran besi tua ku leuwih ti 95%
2. Equipment efisiensi sarta efisiensi pagawe bisa ngaronjat nepi ka 80%
3. gumantungna skill pagawe anu greatly ngurangan

SOLUSI

Aplikasi pikeun mesin High gloss

Lumaku pikeun produk

processing bets bagian ultra-high-gloss.Sapertos panel kaca telepon sélulér, panel tukang keramik

Masalah

1. The simpangan tina rujukan workpiece ngabalukarkeun leuwih-toleransi ukuran produksi bagian bets jeung besi tua produksi tinggi
2. produk High-gloss relatif ipis, sarta prosés ngolah kamungkinan ngabalukarkeun deformasi produk, edges badag sarta leutik, jsb alatan jumlah grinding inconsistent.

Solusi

1. usik alat mesin dipasang, sarta usik alat mesin executes alignment otomatis tingkat mikro saméméh runtuyan, centering otomatis, sarta santunan otomatis.
2. usik alat mesin geus dipasang, sanggeus usik ieu probed, éta bisa nuturkeun bentuk aya produk pikeun profil na panyorot, ku kituna pikeun ngajawab masalah deformasi workpiece na edges badag sarta leutik.

Pangaruh pamutahiran

1. Ngurangan leuwih-ukuran besi tua ku leuwih ti 95%
2. Equipment efisiensi sarta efisiensi pagawe bisa ngaronjat nepi ka 80%
3. gumantungna skill pagawe anu greatly ngurangan

SOLUSI (2)

Aplikasi pikeun mesin lathe

Lumaku pikeun produk

processing bets produk gyroscope.Kayaning aci, leungeun baju, ring, congcot jeung bagian séjén processing

Masalah

1. The clamping simpangan dina arah Z ngabalukarkeun ukuran produksi bagian bets janten kaluar tina kasabaran jeung besi tua produksi tinggi
2. Luncat kaleuleuwihan dina arah X, hasilna leuwih-toleransi dina ukuran produksi bets jeung besi tua produksi tinggi
3. Salila prosés machining, alat nu ageman kaluar, nu ngabalukarkeun ukuran produksi bagian bets janten kaluar tina kasabaran jeung besi tua produksi tinggi.

Solusi

1. usik alat mesin dipasang, sarta pesawat rujukan Z-arah otomatis kapanggih ku tingkat micron saméméh usik alat mesin executes runtuyan, sarta jumlahna otomatis katembong.
2. Ngadeteksi nilai runout workpiece dina arah X, sarta alarm lamun kaluar tina kasabaran
3. Ukur diménsi konci saatos panyilidikan alat mesin ngalaksanakeun urutan pikeun ngimbangan panggunaan alat

Pangaruh pamutahiran

1. Ngurangan leuwih-ukuran besi tua ku leuwih ti 95%
2. Ningkatkeun akurasi processing ukuranana produk

SOLUSI (6)

Aplikasi pikeun mesin coét

Lumaku pikeun produk

Ngolah permukaan bahan-teu karasa luhur dina bets.Salaku conto, pamrosésan permukaan wadah alat saatos perlakuan panas, pamrosésan bunderan luar sareng jero tina pin pituduh anu dirawat panas sareng leungeun baju pituduh, pamrosésan bentuk permukaan alat baja tungsten, jsb.

Masalah

1. The CNC grinding sirah ageman kaluar, nu ngabalukarkeun leuwih-toleransi dina ukuran produksi bagian angkatan jeung besi tua produksi tinggi

Solusi

1. Alat mesin usik dipasang, sarta ukuran sirah grinding diukur dina tingkat micron saméméh palaksanaan usik alat mesin, sarta maké tina sirah grinding otomatis katembong.

Pangaruh pamutahiran

1. Ngurangan leuwih-ukuran besi tua ku leuwih ti 95%
2. Ningkatkeun akurasi processing ukuranana produk

SOLUSI (1)

Aplikasi pikeun mesin Sparks

Lumaku pikeun produk

processing bets bahan-teu karasa tinggi.Sapertos ngolah bentuk kapang saatos perlakuan panas, jsb.

Masalah

1. Jero ngurangan hese dikontrol jeung teu merenah pikeun diukur;
2. Leungitna tambaga téh pasti, jeung simpangan ukuran sabenerna tina profil rongga téh pasti, nu teu merenah pikeun ngukur;
3. Hese neangan correctness tina clamping sekundér;
4. Hese nanganan potongan karya beurat jeung parobahan desain.

Solusi

1. workpiece nu teu bisa dipasang pikeun ngukur jero tur kontur nalika usik kasebut dipasang;
2. Manggihan simpangan, otomatis ngaluyukeun santunan feed tambaga;
3. Saatos clamping kadua, usik bakal otomatis Blok dina tingkat micron;
4. Pangukuran dina mesin ngahindarkeun penanganan workpieces beurat sareng alat CMM.

Pangaruh pamutahiran

1. Ningkatkeun laju ngahasilkeun machining ngurangan listrik ka 100%;
2. Nyadiakeun parabot jeung efisiensi komprehensif 80%;
3. Ngurangan reliance on kaahlian operator;
4. Ngurangan hazards kaamanan.