Strategi R&D

01

strategi R & D

Pausahaan nyandak panalungtikan sarta pamekaran salaku daya saing inti na, sarta implements a survival tur strategi ngembangkeun dumasar kana ngembangkeun téhnologi.Langkung ti 8% tina total omzet salaku biaya R&D mangrupikeun strategi perusahaan.

PROSES KUALITAS
PROSES KUALITAS

02

tim R & D

Tim R&D perusahaan kalebet desainer sistem, desainer struktural, desainer listrik, sareng insinyur perangkat lunak.Aya langkung ti sapuluh urang, sadayana ngagaduhan gelar sarjana atanapi langkung luhur, sareng sadayana gaduh pangalaman damel langkung ti 8 taun di perusahaan téknologi tinggi ageung.

03

prosés R & D

Perusahaan ngalaksanakeun desain sareng prosés pangembangan IPD dumasar kana konsép, perencanaan, pamekaran, verifikasi, sékrési sareng siklus kahirupan.Tim proyék R&D ngawengku R&D, purchasing, kualitas, manufaktur jeung rékayasa, jsb proyék museurkeun kana hasil komérsial.

PROSES KUALITAS
adc974e5

04

parabot R & D

Kami ngagaduhan alat-alat canggih pikeun mastikeun kamampuan R&D sareng desain, sapertos spéktrométer, mesin uji komprehensif optik, tester komprehensif radio, platform uji komprehensif listrik, tarik universal sareng panguji dorong, panguji tekanan, méteran pamindahan 1/10 micron, jsb. Dina waktos anu sami, urang ogé ngagaduhan seueur alat produksi pikeun ngadukung R&D sareng desain, sapertos coét CNC, lathe CNC, pusat mesin CNC, mesin narik, mesin motong precision, mesin ukur dua diménsi sareng tungku sepuh, jsb.