Operasi sareng Pangropéa CMM

1. Tujuan

Ngabakukeun, leres sareng aman nganggo sareng ngajaga alat CMM, sareng mastikeun operasi stabil jangka panjang CMM, ku kituna pikeun mastikeun kualitas sareng akurasi alat nyumponan sarat pangukuran.

2. Wengkuan

spésifikasi ieu lumaku pikeun operasi sarta pangropéa poéan runtuyan CMM.

3. Prosedur operasi

Operator kedah nampi pelatihan profésional sareng ngawasaan kinerja alat sateuacan damel;Paké jeung ngajaga nurutkeun spésifikasi ieu;

3.1 syarat pikeun instalasi tilu koordinat

3.1.1 parabot kudu dipasang di jero rohangan di tempat ditangtayungan tina cahaya, hujan jeung panonpoé langsung;

3.1.2 jadi bébas tina gas corrosive, gas combustible, halimun minyak jeung partikel;

3.1.3 euweuh Uap jeung lebu;

3.1.4 posisi instalasi bakal merenah pikeun instalasi, pangropéa, pamariksaan jeung perbaikan (contona, jarak antara mesin jeung témbok sahenteuna 60cm);

3.1.5 taneuh kedah datar tur bébas tina Geter (kudu euweuh punch badag sarta alat-alat jeung Geter badag salila ngolah sabudeureun pamasangan mesin);

3.1.6 catu daya éksternal 220V ± 10V, 50 ± 1Hz, tegangan stabil sarta ayeuna, sarta kudu reliably grounded;

3.2 lingkungan operasi

3.2.1 lingkungan operasi: suhu konstan;Suhu (20 ± 2) ℃, kalembaban 55% - 75%, gradién suhu 1 ℃ / m, parobahan suhu 1 ℃ / h.

3.2.2 tekanan hawa digawé: 0.45MPa - 0.7MPa.Nu leuwih gede mesin, nu gede tekanan hawa diperlukeun.Tingal dokumén relevan pikeun detil;tekanan hawa teu bisa disaluyukeun di will.Upami aya kelainan, mangga ngahubungi personel layanan Sirui;

3.2.3 konsumsi gas: 120 L / mnt - 180 L / mnt.nu leuwih gede mesin, nu gede konsumsi gas.Tingal dokumén relevan pikeun detil;Parameter ieu dianggo pikeun milih spésifikasi sareng ukuran compressor hawa;

3.3 léngkah ngamimitian

3.3.1 ngusap mesin, tetep penampilan mesin beresih jeung beberes, sarta mastikeun yén tilu sumbu pituduh rail mesin beresih;

3.3.2 muka sumber hawa utama;

3.3.3 Hurungkeun komputer;

3.3.4 muka klep hawa tina triplet CMM pikeun suplai hawa, sarta mastikeun yén tekanan hawa ngahontal tekanan hawa diperlukeun ku mesin; 

Pangropéa1

3.3.5 Hurungkeun catu daya alat controller; 

Pangropéa2

3.3.6 ngamimitian software pangukuran PC-DMIS; 

Pangropéa3

Klik dua kali dina desktop pikeun muka software pangukuran.

3.3.7 nol mesin ukur;

Posisi enol tina mesin ukur diatur di belah kénca juru luhur di hareup mesin.Nalika mesin nembé ngamimitian, parangkat lunak bakal ngajurung mesin ukur pikeun balik deui ka nol.Dina waktos ieu, pencét heula tombol kakuatan dina kotak kontrol 

Pangropéa4

Teras pencét tombol dina kotak operasi 

Pangropéa5

Tombol, klik tombol [OK].mesin ngalir ka enol otomatis;

Catetan: posisi koordinat mesin kacatet dina controller nu.Parangkat lunak bakal naroskeun uih deui ka nol ngan saatos ngamimitian deui controller;

3.4 léngkah shutdown

3.4.1 sanggeus pamakéan tilu koordinat, ngangkat z-sumbu, muterkeun sudut a usik ka 90 derajat, pindah ka posisi aman, lajeng nutup software pangukuran PC-DMIS;

3.4.2 mareuman komputer;

3.4.3 mareuman catu daya tina kabinét kontrol;

3.4.4 nutup klep tekanan hawa tina triplet nu;

3.4.5 ngabersihan worktable jeung tetep beresih; 

Pangropéa6

4.1 ngusap mesin

4.1.1 item diperlukeun pikeun ngusap mesin: kertas bébas lebu atawa lawon, étanol mutlak (99,7%);

4.1.2 jumlah leutik étanol mutlak bisa dituang onto kertas bébas lebu pikeun ngusap beungeut pituduh rail jeung permukaan meja granit.Entong tuang étanol langsung kana rel pituduh atanapi permukaan méja;Penampilan mesin (panutup sareng kolom) tiasa diusap ku cai bersih;Grating pangawasa, langsung ngusap gently kalawan kertas bébas lebu tanpa pangleyur;

4.1.3 lamun wiping, éta kudu dilaksanakeun dina hiji arah, sarta ulah ngusap mudik;

4.2 pangropéa sumber hawa

4.2.1 mastikeun yén tekanan hawa dina triplet conforms kana tekanan hawa gawé tina mesin ukur;

4.2.2 hawa tina compressor hawa kudu disaring saméméh ngahontal mesin.Disarankeun pikeun masang freeze dryer sareng sistem filtrasi;

4.2.3 triplet alat-alat anu precision nyaring parabot, nu bisa nyaring partikel rupa jeung oge garis panungtungan pertahanan mesin;Aya dua cangkir filter, hiji keur cai jeung hiji keur minyak;Lamun cai jeung minyak ngumpulkeun dina cangkir filter, balikkeun switch ngurangan handap pikeun ngurangan (o arah, jarum jam).

Pangropéa7

4.3 pangropéa catu daya

4.3.1 catu daya éksternal kudu 220V ± 10V, 50 ± 1Hz, tegangan stabil sarta arus, sarta kudu reliably grounded;

4.3.2 eta Dianjurkeun yén parabot ngadopsi sirkuit bebas;

4.3.3 Disarankeun make catu daya uninterruptible profésional (UPS) pikeun mastikeun yén alat-alat nu bisa boga waktu pikeun nyandak ukuran bisi gagalna kakuatan, atawa mastikeun operasi normal pakakas bisi tegangan teu stabil.

4.4 pangropéa kamar ukur

4.4.1 saméméh ngagunakeun parabot, hurungkeun AC salila sahenteuna dua jam pikeun ngajaga hawa konstan, sarta ngadalikeun suhu kamar dina rentang dieusian (20 ± 2) ℃;

4.4.2 saméméh nguji, workpiece kudu ditempatkeun di kamar ukur pikeun suhu konstan, sarta test bisa dilaksanakeun nalika suhu workpiece ngahontal suhu kamar ukur;

4.4.3 kamar ukur kudu dijaga beresih jeung rapih.Sapatu kudu diganti atawa panutup sapatu kudu dipaké pikeun ngajaga kamar ukur bébas tina lebu;tanaga anu teu aya hubunganana henteu kedah lebet atanapi ngantunkeun kamar ukur anu dipikahoyong;

4.5 pangropéa komputer

4.5.1 komputer ngonpigurasi kalawan PC-DMIS husus dipaké pikeun pangukuran, jeung software badag skala lianna (UG / PROE, jeung sajabana) teu bisa dipasang dina komputer ieu;

4.5.2 komputer ieu teu bisa numbu ka Internét;

4.5.3 komputer teu kudu dipasang jeung software anti-virus pikeun nyegah software anti-virus tina interfering jeung operasi normal PC-DMIS;

4.5.4 nalika nganggo mémori sélulér (USB flash disk), punten pareum heula virus dina komputer sanés sateuacan dianggo;

4.5.5 nyieun cadangan alus (hantu) sistem, nu bisa pulih dina kasus gagalna sistem;

6.4.5 ngajaga komputer dina kaayaan jalan pangalusna;

4.6 pangropéa controller

4.6.1 controller mangrupa inti mesin ukur, sarta kaayaan pakakas bisa judged ku angka dipintonkeun dina controller nu;

4.6.2 dina kaayaan normal, controller flashes "7";Nalika alat-alatna teu normal, kabinét kontrol bakal terus-terusan flash kode kasalahan, sapertos "e", "0", "9" sareng "6", nunjukkeun kasalahan eureun darurat;

4.6.3 bisi kode kasalahan dina alat-alat, mangga ngahubungan tanaga jasa teknis ti produsén sarta ngawartosan kode pikeun nangtoskeun kasalahan;

5. precautions kaamanan

5.1 Dilarang ngabongkar panutup mesin tanpa otorisasina;

5.2 dilarang ngabongkar kabinét kontrol sareng kotak operasi tanpa otorisasi;

5.3 dilarang pisan nyolok sareng cabut colokan nganggo kakuatan;

5.4 eta mastikeun dilarang nempatkeun hal asing dina platform marmer.Salila pangukuran, workpiece kudu diatur kalayan ati-ati;

5.5 nalika ngamuat sareng ngabongkar barang kerja, éta kedah dilakukeun ti payun atanapi pungkur mesin;Dilarang pisan pikeun asup sareng mareuman workpiece ti sisi kénca sareng katuhu mesin;

5.6 tanaga anu teu dilatih jeung mumpuni ku parusahaan Sirui anu mastikeun dilarang pikeun beroperasi CMM;

5.7 dilarang pisan nempatkeun workpieces ngaleuwihan beurat bearing tina koordinat tilu diménsi dina platform kerja tilu diménsi.


waktos pos: Apr-29-2022