Métode Instalasi Alat Setter

Métrologi Qidu

Kalayan kamekaran ékonomi sareng prosés industrialisasi anu ngagancangan, kahirupan urang ogé pinuh ku sagala jinis alat-alat industri, mimitian ti suku cadang mobil dugi ka angkasa.Pabrik alat-alat industri ieu teu bisa dipisahkeun tina pamakéan alat setter, sabab pamakéan alat setter bisa greatly ngahemat waktos NC ngolah instrumen industri jeung ngahemat tanaga gawé jeung sumber bahan.Kumaha carana install alat setter geus jadi masalah hésé.Kumaha carana masang alat setter?Urang bakal ngajawab patarosan ieu.

Métode Instalasi Alat Setter

1.Metode masang alat setter
1.1.Alat setter wiring.Firstly, sambungkeun kabel setter alat jeung alat mesin, sarta ngalereskeun dasar setter alat on workbench nu, nu umumna dibereskeun dina rentang stroke di belah kénca juru luhur workbench nu, ku kituna teu mangaruhan processing workpiece.
1.2.Setélan mesin.Teras pilih "make tool setter" dina "machine tool configuration" dina "system parameter" setting of machine tool.
1.3. Nangtukeun posisi setting alat.Posisi setting alat nyaéta posisi sentral tina alat setter.Nalika alat setter dipaké pikeun setelan alat otomatis, alat bakal gancang pindah ka posisi ieu pikeun setelan alat.
1.4.Alat setter posisi.Metodeu netepkeun posisi setting alat tina alat mesin sarua jeung nu netepkeun titik awal X, y jeung Z. mindahkeun ujung alat ka tengah pesawat pindah alat setter, tuliskeun posisi ayeuna. , lajeng lebetkeun nilai pakait dina kotak dialog.

Métode Instalasi Alat Setter1

2.Precautions pikeun masang alat setter on alat mesin
2.1.Beungeut kontak antara alat jeung alat setter kudu diteundeun nangtung, sarta alat kudu diteundeun dina kontak handap vertikal jeung beungeut kontak.Alat setter kudu dipasang dina workbench kalawan filings beusi kirang sajauh mungkin, ku kituna teu mangaruhan akurasi setter alat.
2.2.The tegangan pamakéan dina rentang tegangan dipeunteun ieu dikawasa dina DC: 0 ~ 24V ~ 20mA (max), nilai dianjurkeun nyaéta 10mA, sarta pangaruh pamakéan hadé dina rentang suhu lingkungan gawé 0 ~ 60 derajat.
2.3.The alat diaméterna pikeun setelan alat bakal dikawasa handap 20mm, speed setelan alat bakal dikawasa dina 50 ~ 200mm / mnt, sarta titik puseur alat wajib pakait jeung puseur beungeut luhur alat alat.
2.4.When ngagunakeun fungsi niupan tina alat setter, diaméter luar pipa hawa téh 6mm jeung diaméterna jero téh 4 ~ 5mm.Nengetan kabersihan jeung ngabersihan filings beusi jeung lebu beusi napel na beungeut kontak.

Métode Instalasi Alat Setter2

3.Precautions pikeun pamakéan pakakas setter
3.1The kontak antara alat jeung alat setter teu kudu ngaleuwihan stroke tina alat setter, disebutkeun alat nu gampang ngaruksak jeung ngaruksak alat setter, sarta stroke umum nyaéta 5mm.
3.2 Nalika ngarampa permukaan kontak alat setter ku leungeun, ulah leupaskeun langsung, ku kituna henteu ngaruksak struktur internal alat setter sareng mangaruhan efisiensi jasa sareng kahirupan jasa.
3.3Saatos setelan alat, alat nu kudu diangkat vertikal jauh ti beungeut kontak, sarta ulah mindahkeun laterally, ku kituna teu ngaruksak setter alat.
3.4 Aya dua modus wiring utama setter alat, PNP wiring jeung NPN wiring.Garis héjo mangrupikeun kaluaran sinyal setting alat, sareng garis bodas mangrupikeun panyalindungan setting alat.Garis coklat sareng garis bodas nyaéta 24V dina kabel PNP sareng 0V dina kabel NPN.Mangga sambungkeun ku cara anu béda.


waktos pos: Apr-07-2022