Kauntungannana Pangukuran On-Mesin

Sistim usik workpiece:

  1. Ukur akurat, align posisi workpiece sareng otomatis ngabenerkeun sistem koordinat.
  2. Gancang align posisi fixture jeung ngurangan waktu adjustment manual.
  3. Simplify desain fixture sarta ngurangan biaya fixture.
  4. Laksanakeun pangukuran sareng pamariksaan online potongan munggaran tanpa offline.
  5. Ningkatkeun produktivitas sareng konsistensi ukuran pangolahan bets.
  6. Laksanakeun pangukuran siklus, monitor ukuran sareng posisi workpiece, sareng otomatis ngabenerkeun offset.
  7. Singgetan waktos bantu alat mesin sareng ningkatkeun produktivitas.
  8. Ningkatkeun kapercayaan kana pamrosésan anu teu aya awak.
  9. Operasi otomatis pinuh nyegah kamungkinan tatu ka operator.

 dop40 01-v2-pikeun google

 

Alat ukur sistem:

  1. Gancang ngukur sareng ngabenerkeun panjang alat sareng diaméter nilai offset.
  2. Gancang sareng otomatis ngukur sareng ngabenerkeun sadaya alat dina wadah alat turret atanapi majalah alat.
  3. Kasalahan campur jieunan tina setelan alat manual dihindari.
  4. Mastikeun akurasi diménsi akurat sapotong kahiji.
  5. Ngalaksanakeun deteksi pegatna alat pikeun nyegah besi tua.
  6. Singgetan waktos bantu alat mesin sareng ningkatkeun produktivitas.
  7. Ningkatkeun kapercayaan kana pamrosésan anu teu aya awak.

27-对刀仪DTS200-盘刀01

 


waktos pos: May-17-2022