Status Aplikasi tina Cina Mesin Alat usik

Métrologi Qidu

Naon sababna aplikasi industri usik alat mesin domestik teu tiasa dipopulerkeun?Anu paling penting nyaéta kieu:

Kahiji, ngembangkeun industri usik alat mesin Cina urang dimimitian telat.Dibandingkeun sareng pasar luar nagri, ayeuna, pamekaran industri usik alat mesin Cina dimimitian telat pisan.Perusahaan asing gaduh patén nasional pikeun panyilidikan alat mesin.Usaha usik alat mesin domestik anu sanés janten agén pikeun merek canggih asing atanapi gaduh kamampuan panalungtikan sareng pamekaran mandiri anu rendah, anu henteu tiasa ngahontal tingkat maju dunya.Ti tingkat téknis, tingkat téknis domestik ayeuna parantos ngabatesan pamekaran industri usik alat mesin Cina.

Kadua, ayeuna, aya sababaraha usaha specializing dina R&D jeung produksi alat mesin panyilidikan dina widang alat mesin industri usik di Cina, kalawan jumlahna aya kirang ti 20 di Cina, nu ogé ngabalukarkeun kurangna promosi éféktif mesin. usik alat dina publisitas jeung popularization.Ku kituna loba usaha manufaktur domestik teu bisa gancang ngartos significance positif usik alat mesin pikeun ngolah jeung produksi alat mesin NC.Ieu sacara alami ngahalangan kamekaran gancang industri panyilidikan alat mesin Cina.

dxrgfd (1)

Katilu, ngolah mesin tradisional jeung mode produksi industri manufaktur Cina urang geus deeply rooted, sarta merlukeun waktu pikeun ngarobah.Ayeuna, seueur perusahaan manufaktur parantos dianggo kana sagala rupa prosedur pangolahan mesin sareng produksi dina ngolah mesin sareng produksi.Nyandak pangukuran pamrosésan mesin NC sabagé conto, aranjeunna parantos dianggo pikeun ngukur sareng debugging alat sareng posisi mesin nganggo CMM sareng alat ukur sanés sateuacan ngolah mesin NC, sareng ngirimkeun workpiece ka departemen pamariksaan kualitas saatos ngolah alat mesin NC.Lebar, jero, jangkungna, aperture Parameter geometri sapertos permukaan melengkung sareng akurasi workpiece diukur pikeun nangtukeun naha produk anu diolah ku mesin NC nyumponan standar produksi.Ku alatan éta, nalika aksésori mesin nu bisa megatkeun ngolah mesin jeung mode produksi jeung ngawujudkeun processing terpadu jeung produksi processing mesin NC jeung pangukuran mucunghul di pasar, pausahaan manufaktur ieu dasarna skeptis.Malah sababaraha perusahaan manufaktur nyarios dina komunikasi sareng panulis yén "produk usik alat mesin mangrupikeun kedip-kedip".Ku alatan éta, butuh waktu pikeun industri manufaktur Cina pikeun ngarobah ngolah mesin jeung mode produksi.

Kaopat, seueur perusahaan manufaktur domestik kakurangan sumanget manufaktur inovatif.Nalika usik alat mesin, produk inovasi ilmiah sareng téknologi anyar anu ngarobih pamrosésan alat mesin NC tradisional sareng mode produksi, muncul, kalolobaan perusahaan manufaktur domestik henteu tiasa diterapkeun dina waktosna sareng tetep taat kana ngolah alat mesin NC tradisional sareng mode produksi. .Di alam bawah sadar perusahaan manufaktur ieu, aranjeunna ngan ukur kedah nyumponan kabutuhan mesin sareng produksi konsumén.Dina prosés manufaktur, maranéhna teu bisa fundamentally ngartos significance tina alat mesin usik pikeun ngaronjatkeun efisiensi machining alat mesin NC, ngurangan biaya produksi jeung enhancing daya saing inti usaha.

dxrgfd (2)

Kalima, industri alat mesin CNC Cina urang tunduk kana dampak lingkungan kompetisi sengit jangka panjang dina tungtung tengah jeung low jeung gumantungna tinggi-tungtung kana impor.Seueur perusahaan manufaktur domestik parantos ngawangun pamikiran yén alat mesin CNC luhur-luhur asing kedah dianggo pikeun precision sareng ngolah alat mesin anu efisien sareng produksi.Aranjeunna teu percanten kana parabot mesin CNC domestik.Salaku asesoris penting alat mesin CNC, sami leres tina alat mesin usik.Hal ieu dipikaharti yén ayeuna, pasar industri alat mesin usik domestik dasarna dikawasaan ku merek asing, sedengkeun pangsa pasar pabrik alat mesin usik domestik masih leutik pisan.Tangtosna, produk inovatif peryogi siklus panjang dina promosi sareng popularisasi.


waktos pos: Apr-15-2022