Manufaktur Jeung Kualitas

ngeunaan

Pabrikan

☆ Pabrik aya di Kota Chang'an, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, kota industri anu penting
☆ Sistim manajemén ERP Kingdee
☆ Rapat rutin harian tim sareng rapat kasimpulan bulanan jabatan
☆ Situs 5S bintang lima, mékanisme nyetak 5S mingguan
☆ manajemén produksi Lean pikeun ngamajukeun perbaikan kontinyu
☆ Personil kedah damel sareng sertipikat
☆ Parabot mékanisme pangropéa tilu tingkat
☆ Alat-alat produksi utama ngawengku sarébu-tingkat kamar bersih, mesin panempatan AAM (micron panempatan), CNC 4-sumbu coét otomatis, CNC lathe, puseur machining CNC, mesin narik, mesin motong precision, mesin ukur dua diménsi, tungku sepuh, mesin laser jsb.

ngeunaan

Kontrol kualitas

☆ IS09001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas
☆ Hiji sistem manajemen kualitas tungtung-to-tungtung ngawengku jaminan kualitas supplier kana kapuasan customer
☆ Sistim pangukuran indéks berorientasi kapuasan customer
☆ Laksanakeun QCC sareng rasionalisasi saran, promosikeun sadayana pikeun ilubiung dina perbaikan kualitas
☆ Rapat kualitas harian tim, rapat kasimpulan kualitas bulanan departemén pikeun ngamajukeun perbaikan kualitas
☆ kontrol kualitas prosés SPC-dipingpin
☆ Sistim traceability kualitas, bahan inti jeung informasi bisa disusud
☆ Alat uji kualitas: mikroskop, caliper, gauge jangkungna, dua diménsi, multimeter, oscilloscope, photometer, platform uji ditampa émisi infra red, platform uji panarima émisi radio, usik alat mesin, setter alat mesin, tester komprehensif listrik, mesin uji panyalindungan