DTS200 Tunggal- Axix Alat Setter

Panjelasan Produk:

DTS200 mangrupakeun photoelectric hiji diménsi alat setting alat, nu bisa ngalakukeun on-mesin ukuran panjang alat, deteksi alat rusak jeung santunan otomatis pikeun parabot ti 0.1mm mun 20mm.Produk ngagunakeun kabel pikeun ngirim sinyal.DTS200 diwangun ku saklar pemicu photoelectric, kontak teuas kalawan karasa tinggi sarta lalawanan maké tinggi sarta panganteur transmisi sinyal.Sirah kontak dipaké pikeun nyieun kontak jeung alat jeung mindahkeun gaya ka switch-precision tinggi ngaliwatan rod rojongan fléksibel dipasang di handapeun eta;sinyal hurung jeung mareuman tina switch dikirimkeun ka sistem CNC ngaliwatan panganteur pikeun ngaidentipikasi panjang alat , Itungan, santunan, aksés, jsb DTS200 otomatis bisa ngaidentipikasi maké alat jeung pegatna alat, nulungan pausahaan ningkatkeun efisiensi produksi jeung ningkatkeun. akurasi ngolah produk. DTS200 mangrupikeun alat ukur dina mesin kalayan desain stroke anu ageung.Ieu utamana dipaké pikeun mesin puseur tipe parabot mesin.


Rincian produk

Tag produk

video

Fitur produk

1. Desain pemicu photoelectric, sinyal pisan stabil
2. Ngulang akurasi positioning<0.8um (2σ)
3. Diaméter alat maksimum<10 mm<br /> 4. Micu hirup> 20 juta kali
5. Stroke kaamanan dugi ka 11mm,
6. Desain lampu indikator, statusna intuitif sareng katingali
7. IP68 tingkat panyalindungan luhur

Parameter produk

Modél QIDU DTS200
Diaméter kontak φ20
Arah pemicu kontak +Z
Pra-perjalanan No
Kaluaran A: NO (biasana buka)
Stroke 11 mm
Stroke panyalindungan pemicu 5,5 mm
Ulang akurasi posisi (2σ) <1um (usik: 50mm, laju: 50 ~ 200mm / mnt)
Micu kahirupan > 10 juta kali
Métode transmisi sinyal Kabel 5m lalawanan minyak 6 inti φ4.8
Struktur panyalindungan IP68
Gaya kontak 1.5N (kaayaan pamasangan: nangtung)
Bahan kontak Semén karbida
Ngolah beungeut Ngagiling 4S
rating kontak DC24V 20mA (MAX) nilai dianjurkeun 10mA) beban lalawanan
Pipa pelindung 1,5m minimum bending radius R7
lampu LED Salawasna pareum, hurung salami operasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali