DTS100 Single-Axis Alat Setter

Panjelasan Produk:

DTS100 mangrupakeun photoelectric hiji-diménsi alat alat setting, nu bisa ngalakukeun dina mesin pangukuran panjangna alat, deteksi alat rusak jeung santunan otomatis pikeun 0.1 ~ 10mm parabot.Produk ngagunakeun kabel pikeun ngirim sinyal.DTS100 diwangun ku saklar pemicu photoelectric, kontak teuas kalawan karasa tinggi sarta lalawanan maké tinggi sarta panganteur transmisi sinyal.Sirah kontak dipaké pikeun nyieun kontak jeung alat jeung mindahkeun gaya ka switch-precision tinggi ngaliwatan rod rojongan fléksibel dipasang di handapeun eta;sinyal hurung jeung mareuman tina switch dikirimkeun ka sistem CNC ngaliwatan panganteur pikeun ngaidentipikasi panjang alat , Itungan, santunan, aksés, jsb DTS100 otomatis bisa ngaidentipikasi maké alat jeung pegatna alat, nulungan pausahaan ningkatkeun efisiensi produksi jeung ningkatkeun. accuracy.DTS100 processing produk mangrupa alat ukur dina mesin, utamana dipaké pikeun parabot mesin-stroke leutik kayaning mesin precision ukiran sarta mesin gloss tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

1. Desain pemicu photoelectric, sinyal pisan stabil
2. Ngulang akurasi positioning<0.8um (2σ)
3. ukuranana leutik sarta spasi gawé tina alat mesin leuwih leutik
4. Diaméter alat maksimum<10 mm<br /> 5. Micu hirup> 20 juta kali
6. Desain lampu indikator, statusna intuitif sareng katingali
7. IP68 tingkat panyalindungan luhur

Parameter produk

Modél QIDU DTS100
Diaméter kontak φ10
Arah pemicu kontak +Z
Pra-perjalanan No
Kaluaran A: NO (biasana buka)
stroke 5,4 mm
Stroke panyalindungan pemicu 2,7 mm
Ulang akurasi posisi (2σ) <1um (usik: 50mm, laju: 50 ~ 200mm / mnt)
Micu kahirupan > 10 juta kali
Métode transmisi sinyal Kabel 3m lalawanan minyak 4-inti φ4.8
Struktur panyalindungan IP68
Gaya kontak 1.3N (kaayaan pamasangan: nangtung)
Bahan kontak Semén karbida
Ngolah beungeut Ngagiling 4S
rating kontak DC24V 20mA (MAX) nilai dianjurkeun 10mA) beban lalawanan
Pipa pelindung 1,5m minimum bending radius R7
lampu LED Salawasna pareum, hurung salami operasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali