DRP40 Radio sistem usik kompak

Panjelasan Produk:

DRP40 nyaéta sistem usik touch 3D CNC kompak pikeun inspeksi workpice, anu ngadopsi desain struktur pemicu 3-titik anu paling stabil, sareng nganggo transmisi sinyal radio antara usik sareng panarima.DRP40 ngagunakeun stylus pikeun ngadeteksi sistem koordinat workpiece, lajeng ngirimkeun sinyal ngaliwatan mékanisme pemicu jero usik.Panarima ngirimkeun sinyal ka sistem alat mesin saatos nampi sinyal.Lajeng program CNC Etang jeung otomatis compensates simpangan koordinat sanggeus narima sinyal, tungtungna, CNC bakal ngolah nurutkeun koordinat nyata workpiece nu.DRP40 tiasa ngabantosan perusahaan ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun akurasi ngolah produk. DRP40 mangrupa alat ukur dina mesin, cocog pikeun precision tinggi, badag-ukuran jeung multi-spindle bagian machining pabrik.


Rincian produk

Tag produk

video

Fitur produk

1. Ngulang akurasi positioning<1um (2σ)
2. Sinyal radio dikirimkeun ngaliwatan halangan dina jarak 15 méter
3. Kombinasi multi-tingkat téhnologi cocog kode, motong frékuénsi calakan
4. Multi-bangbarung téhnologi kontrol konsumsi kakuatan ultra-low, umur batre nepi ka 2 taun
5. Micu hirup> 10 juta kali
6. IP68 tingkat panyalindungan luhur
7. Dipaténkeun design magnét, instalasi leuwih merenah

Parameter produk

Modél QIDU DRP40
Ulang akurasi posisi (2σ) <1um (Probe: 50mm, Laju: 50 ~ 200mm / mnt)
Arah pemicu Stylus ±X,±Y+Z
Gaya pemicu Stylus (probe: 50mm) 0.4~0.8N (Bidang XY) 5.8N (Arah Z)
Stroke panyalindungan pemicu +/-12.5°(Bidang XY) 6.35mm(Z Arah)
Métode transmisi sinyal Pangiriman radio
Jarak transmisi 15m
Micu kahirupan > 10 juta kali
Sudut transmisi 360 ° sapanjang sumbu usik
Frékuénsi radio 433,075MHz ~ 434,650MHz
Jumlah saluran > 10000
Pindah saluran Pamotongan frékuénsi calakan
Transmisi on Smart switch
Beurat usik 280g
Jenis Batré 2x batré litium 14250
Kahirupan batré Antosan > 1080 poé
3000 pemicu / dinten 460 poé
8000 micu / poé 220 dinten
15000 micu / poé 130 poé
Pemicu kontinyu: > 2,65 juta kali
Tingkat panyalindungan IP68
Suhu operasi 0-60 ℃

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali