DRP40-M Radio lathe Sistim usik kompak

Panjelasan Produk:

DRP40-M nyaéta sistem usik touch 3D kompak tina inspeksi workpice husus dirancang pikeun turret lathe otomatis tur ngarobah-panggilingan komposit.Bentuk usik dirancang nurutkeun ukuran wadahna alat, nu merenah pikeun clamping sarta narima usik.Pangiriman sinyal radio dipaké antara usik jeung panarima.DRP40-M ngagunakeun stylus pikeun ngadeteksi sistem koordinat workpiece, lajeng ngirimkeun sinyal ngaliwatan mékanisme pemicu jero usik.Panarima ngirimkeun sinyal ka sistem alat mesin saatos nampi sinyal.Sistem alat mesin ngitung sareng otomatis ngimbangan simpangan koordinat saatos nampi sinyal.Hayu alat mesin nedunan processing nurutkeun koordinat nyata workpiece nu.DRP40-M tiasa ngabantosan perusahaan ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun akurasi ngolah produk.DRP40-M mangrupikeun alat ukur dina mesin, utamina dianggo dina mesin bubut turret sareng alat mesin sanyawa panggilingan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

1. Ngulang akurasi positioning<1um (2σ)
2. Ukuran clamping tina alat péngkolan dirancang, sarta arah clamping of lathe nyaeta adjustable
3. Sinyal radio dikirimkeun ngaliwatan halangan dina jarak 15 méter
4. Multi-bangbarung téhnologi kontrol konsumsi kakuatan ultra-low, umur batre nepi ka 2 taun
5. Tes hirup pemicu> 10 juta kali
6. IP68 tingkat panyalindungan luhur
7. Dipaténkeun design magnét, instalasi leuwih merenah

Parameter produk

Modél QIDU DRP40-M
Ulang akurasi posisi (2σ) <1um (Probe: 50mm, Laju: 50 ~ 200mm / mnt)
Arah pemicu Stylus ±X,±Y+Z
Gaya pemicu Stylus (probe: 50mm) 0.4~0.8N (Bidang XY) 5.8N (Arah Z)
Stroke panyalindungan pemicu +/-12.5°(Bidang XY) 6.35mm(Z Arah)
Métode transmisi sinyal Pangiriman radio
Jarak transmisi 15m
Micu kahirupan > 10 juta kali
Sudut transmisi 360 ° sapanjang sumbu usik
Frékuénsi radio 433,075MHz ~ 434,650MHz
Jumlah saluran > 10000
Pindah saluran Pamotongan frékuénsi calakan
Transmisi on Smart switch
Beurat usik 465g
Jenis Batré 2x batré litium 14250
Kahirupan batré Antosan > 1080 poé
3000 pemicu / dinten 460 poé
8000 micu / poé 220 dinten
15000 micu / poé 130 poé
Pemicu kontinyu: > 2,65 juta kali
Tingkat panyalindungan IP68
Suhu operasi 0-60 ℃

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali