DOP40 Infrabeureum kompak CNC Sistim usik touch

Panjelasan Produk:

DOP40 mangrupikeun sistem transmisi touch-probe optik kompak anu diproduksi ku metrologi Qidu.Panyilidikan nerapkeun téknologi kontrol kakuatan multi-ambang sareng ngirangan konsumsi kakuatan sacara signifikan, supados umur aktip langkung ti 1 taun kalayan batré 3.6V / 1200mA normal.Ngamangpaatkeun dual-kanal jeung téhnologi switching calakan, sistem nawarkeun tingkat pangluhurna lalawanan ka gangguan lampu pikeun kondisi mesin padet.Sistim DOP40 ieu loba dipaké pikeun workpiece set-up inspeksi jeung pangukuran sanggeus machining on leutik sarta sedeng puseur machining nangtung sarta horizontal sarta lathe di industri vairous, utamana dina industri éléktronik consumable.


Rincian produk

Tag produk

video

Fitur produk

1. Ngulang akurasi positioning 2. Pangiriman sinyal Infrabeureum, parabot bisa loyog jeung disilihtukeurkeun di will
3. Multi-bangbarung téhnologi kontrol konsumsi kakuatan ultra-low, umur batre nepi ka 2 taun
4. Micu hirup> 10 juta kali
5. Micro-osilasi téhnologi timer reset, stabilitas luhur
6. IP68 tingkat panyalindungan luhur
7. Dipaténkeun design magnét, instalasi leuwih merenah

Parameter produk

Modél QIDU DOP40
Ulang akurasi posisi (2σ) <1um (Probe: 50mm, Laju: 50 ~ 200mm / mnt)
Arah pemicu Stylus ±X,±Y+Z
Gaya pemicu Stylus (probe: 50mm) 0.4~0.8N (Bidang XY) 5.8N (Arah Z)
Stroke panyalindungan pemicu +/-12.5°(Bidang XY) 6.35mm(Z Arah)
Métode transmisi sinyal Transmisi optik
Jarak transmisi 5m
Micu kahirupan > 10 juta kali
Sudut transmisi 360 ° sapanjang sumbu usik
Transmisi on Smart switch
Beurat usik 280g
Jenis Batré 2x batré litium 14250
Kahirupan batré Antosan > 1080 poé
3000 pemicu / dinten 420 dinten
8000 micu / poé 200 poé
15000 micu / poé 120 poé
Pemicu kontinyu: > 2,5 juta kali
Tingkat panyalindungan IP68
Suhu operasi 0-60 ℃

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali