DNC56 / 86/168 runtuyan alat laser setter

Panjelasan Produk:

DNC168, Ieu cocog pikeun puseur machining CNC badag kayaning gantry mesin panggilingan CNC.Bisa ngawujudkeun-precision tinggi na-speed tinggi setelan alat non-kontak sarta deteksi karuksakan alat pikeun parabot raray sarta sagala rupa parabot husus ngawangun kalayan diaméter badag.

DNC86, Ieu cocog pikeun puseur machining CNC, lathe CNC, puseur machining horizontal sarta parabot mesin CNC sedeng-ukuran lianna.Bisa ngawujudkeun-precision tinggi na-speed tinggi setelan alat non-kontak, deteksi ruksakna alat jeung deteksi kontur pikeun sagala jinis parabot integral, ngabentuk parabot jeung alat disc diaméterna leutik tur sedeng.

DNC56, t cocog pikeun mesin CNC leutik kayaning mesin ukiran precision, mesin gloss tinggi, mesin kaca jeung saterusna.Setelan alat non-kontak, deteksi karuksakan alat jeung deteksi kontur kalawan precision tinggi na speed tinggi direalisasikeun pikeun sagala rupa parabot diaméterna rupa (pamandangan dimana gaya pemicu kontak bisa ngabalukarkeun karuksakan alat), kaca processing grinding huluna, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

1.Repeatability2σ)≤0.1um
2. akurasi kompléks (2σ) ≤1um
3.Minimum alat ukur diaméterna 0.03mm
4.The alat panjangna, alat diaméterna sarta alat ayun bisa dipariksa, kaasup karuksakan multi huntu alat huntu
Kasalahan 5.The alat offset otomatis diropéa, sarta deformasi termal tina alat mesin spindle bisa diawaskeun tur katembong dina waktos anu sareng
6.Non deteksi kontak diadopsi, nu teu ngahubungan alat motong, kalawan precision luhur jeung stabilitas
7.Software dipaké pikeun aktip ngaidentipikasi sarta nyaring gangguan tina titik-titik cai, nu greatly ngurangan kamungkinan alarm palsu.

Parameter produk

parameter

DNC86


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali