DMTS-R Compact 3D Radio Pakakas Setter

Panjelasan Produk:

DMTS-R mangrupikeun alat pangaturan alat 3D tipe kontak, anu tiasa ngadeteksi sareng otomatis ngimbangan sababaraha alat anu rusak, diaméter alat sareng ngagem alat.produk nu adopts transmisi sinyal radio.DMTS-R diwangun ku saklar precision tinggi, sirah kontak buleud teuas kalawan karasa luhur sarta lalawanan maké tinggi sarta mékanisme pemicu sinyal.Sirah kontak dipaké pikeun nyieun kontak jeung alat, sarta transmits gaya ka switch-precision tinggi ngaliwatan rod rojongan fléksibel dipasang di handapeun eta;sinyal hurung jeung mareuman tina saklar dikirimkeun ngaliwatan mékanisme pemicu, jeung panarima transmits sinyal sanggeus narima sinyal Dina sistem kontrol numeris, panjang alat jeung diaméterna dipikawanoh, diitung, dikompensasi, sarta diakses.DMTS-R sacara otomatis tiasa ngaidentipikasi pamakean alat sareng karusakan alat, ngabantosan perusahaan ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun akurasi ngolah produk. DMTS-R mangrupikeun alat ukur dina mesin, anu biasana dianggo dina alat mesin kalayan panggunaan kabel anu diwatesan, sapertos pusat mesin méja ganda.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

1. Fungsi ganda ukuran panjang alat jeung diaméter alat
2. Desain radio avoids masalah pamakéan kawates kabel
3. Ngulang akurasi positioning<1um (2σ)
4. Desain horisontal, awak utama éféktif anti tabrakan
5. Desain keramik tina rod adaptor éféktif ngajaga sensor sanggeus kontak hits
6. Micu hirup> 10 juta kali
7. IP68 tingkat panyalindungan luhur

Parameter produk

Modél QIDU DMTS-R
Kaluaran A: NO (biasana buka)
Arah pemicu kontak ±X,±Y+Z
Pra-perjalanan No
stroke +/-12.5°(Bidang XY) 6.35mm(Z Arah)
Ulang akurasi posisi (2σ) <1um (usik: 50mm, laju: 50 ~ 200mm / mnt)
Micu kahirupan > 10 juta kali
Struktur panyalindungan IP68
Gaya kontak 0.4N~0.8N(Bidang XY) 5.8N (arah Z)
Métode transmisi sinyal Radio
Bahan kontak Semén karbida
Ngolah beungeut Ngagiling 4S
rating kontak DC24V 20mA (MAX) nilai dianjurkeun 10mA) beban lalawanan
Pipa pelindung 3m minimum bending radius R7
lampu LED Salawasna hurung, pareum salami operasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali