Sistem usik modular kabel DLP25

Panjelasan Produk:

DLP25 nyaéta sistem usik touch 3D CNC kompak pikeun pamariksaan workpice.Ieu adopts desain kombinasi modular.Panjang bagian usik produk bisa dipanjangan wenang, sarta kabel dipaké pikeun ngirimkeun sinyal antara usik jeung panarima.DLP25 ngagunakeun stylus pikeun ngadeteksi sistem koordinat workpiece, lajeng ngirimkeun sinyal ngaliwatan mékanisme pemicu jero usik, nu dikirimkeun ka sistem alat mesin ngaliwatan kabel.Sistem alat mesin ngitung sareng otomatis ngimbangan simpangan koordinat saatos nampi sinyal, supados alat mesin tiasa nuturkeun koordinat nyata workpiece pikeun ngolah.DLP25 tiasa ngabantosan perusahaan ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun akurasi ngolah produk.DLP25 mangrupikeun alat ukur dina mesin, utamina dianggo dina alat mesin sapertos mesin gloss tinggi sareng grinders (kurung diperyogikeun).


Rincian produk

Tag produk

video

Fitur produk

1. Ngulang akurasi positioning<1um (2σ)
2. Pangiriman sinyal kabel, sinyalna langkung stabil
3. Desain modular, adaptasi jeung sagala rupa instalasi tur clamping sarat
4. IP68 tingkat panyalindungan luhur
5. Micro-osilasi téhnologi timer reset, stabilitas luhur
6. Micu hirup> 10 juta kali

Parameter produk

Modél QIDU DLP25
Ulang akurasi posisi (2σ) <1um (Probe: 50mm, Laju: 50 ~ 200mm / mnt)
Arah pemicu Stylus ±X,±Y+Z
Gaya pemicu Stylus (probe: 50mm) 0.4~0.8N (Bidang XY) 5.8N (Arah Z)
Stroke panyalindungan pemicu +/-12.5°(Bidang XY) 6.35mm(Z Arah)
Métode transmisi sinyal kabel
Micu kahirupan > 10 juta kali
Beurat usik 80g
kabel 5m lalawanan minyak 4-inti φ5mm
Tingkat panyalindungan IP68
Suhu operasi 0-60 ℃

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali