Taros Kami

Alamat

Gedong 23B, No. 33, Jalan Xiagang Fuxing, Kota Chang'an, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, RRC

Telepon

+86 15889665308
+86 0769 85398820

+86 400 8608328

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami