Tentang Kami

Dongguan orient Measurement Technology Co., Ltd.

PROFIL PERUSAHAAN

Dongguan orient Measurement Technology Co., Ltd. (disebut Dongfang Qidu) perenahna di Kota Dongguan, Propinsi Guangdong.Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina R&D, produksi, penjualan sareng jasa panyilidikan touch CNC sareng alat pangaturan alat.Pausahaan ieu diadegkeun dina 2016 kalawan ibukota didaptarkeun 20 juta yuan.

Perusahaan ngagaduhan pabrik produksi profésional sareng pusat R&D pangukuran dina mesin, sareng parantos ngumpulkeun sajumlah tanaga téknis senior di industri, anu langkung ti 30% ngagaduhan gelar sarjana atanapi langkung luhur.Urang taat kana pasar-berorientasi, customer-centric, téhnologi-didukung, ngembangkeun produk kontinyu sarta perbaikan desain pikeun minuhan paménta pasar pikeun produk beuki diversified;urang taat kana filosofi bisnis "customer munggaran, kualitas ngéléhkeun ", The Investasi di R & D jeung produksi ngawengku rébuan kamar beresih, mesin panempatan ASM (micron panempatan), grinders impor pinuh otomatis, lathes CNC, puseur machining CNC, mesin panggilingan CNC. jeung parabot high-end séjén.

Ningali maju ka hareup, urang bakal neruskeun ngamajukeun sumanget perusahaan tina "etika, profesionalisme, sarta kualitas", nuluykeun pikeun ngumpulkeun sarta ngamekarkeun hubungan jeung konsumén, neruskeun innovate, sarta nyadiakeun konsumén jeung produk leuwih kalapa jeung jasa-kualitas luhur. .

Dongfang Qidu implements hiji sistem kontrol kualitas tungtung-to-tungtung, sarta geus lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001 preferentially.Prosés manajemén kualitas parusahaan ieu ogé dikawasa jeung dilengkepan parabot lengkep.Dina kadali kualitas sarta pamariksaan, runtuyan nguji sarta alat ukur kaasup tungku sepuh, gudang listrik, dua diménsi, photometer, mesin nguji waterproof, mesin nguji operasi komprehensif, sarta parabot mesin CNC geus invested.

Ayeuna, penjualan sareng jaringan jasa perusahaan nyertakeun sadaya bagian nagara, nyetél pusat jasa saatos penjualan profésional, sareng cabang sareng kantor di Guangdong, Jiangsu, Zhejiang, Fujian, Shandong sareng tempat-tempat sanés pikeun nyayogikeun palanggan anu komprehensif, merenah. sarta Service gancang;Produk ogé diékspor ka luar negeri, sapertos Amérika Serikat, Inggris, Portugal, jsb.

5c17c8fd
5707264a
6b27bb5b

2016

Ngadegna pausahaan

8 TAUN

Pangalaman beunghar

10+

TIM Téknis

20+

PELANGGAN KOPERASI

PELAYANAN

indéks (4)

Leasing Produk
——

DongfangQidu nyadiakeun layanan leasing on-mesin usik.Palanggan tiasa ngaluncurkeun panyilidikan dina mesin ti DongfangQidu sacara efektif sareng gancang saatos ngahontal kontrak leasing dumasar kana konsultasi sareng verifikasi sareng DongfangQidu.

indéks (4)

Kustomisasi
——

DongfangQidu nyayogikeun palayanan khusus pikeun palanggan dina hal parangkat lunak pangukuran sareng usik dina mesin.Sarat ngaropéa tiasa dieusi ku manajemén proyék khusus dumasar kana penilaian ti insinyur aplikasi sareng R&D

indéks (4)

Trade-in
——

DongfangQidu nawarkeun layanan trade-in kalawan euweuh muatan lamun Abnormalitas usik urang lumangsung dina periode jaminan;
DongfangQidu tiasa ngagentos panyilidikan lami sareng anu énggal dumasar kana nilai sésa-sésa upami panyilidikan ngagaduhan abnormalitas tapi teu aya cacad anu katingali.