Produk Fitur

INDUSTRI

Solusi

Solusi (6)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Pigura Tengah of Cell Phone
  • Ngukur sareng netepkeun sateuacan machining pikeun ngadamel WCS
Solusi (7)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Silinder
  • Ngukur saméméh machining pikeun moto koordinat puseur liang
Solusi (9)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Hub Mobil
  • Ngukur saméméh machining pikeun moto koordinat puseur liang
Solusi (10)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Perumahan motor
  • Ngukur saméméh machining pikeun moto koordinat puseur liang
Solusi (5)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Batré Mobil
  • Ngukur sareng netepkeun sateuacan ngerjakeun deui pikeun ngadamel WCS
Solusi (12)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Panutup Watch
  • Ngukur saméméh machining pikeun moto koordinat puseur liang
Solusi (14)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Komponén tina Cell Phone
  • Ngukur sareng netepkeun sateuacan machining pikeun ngadamel WCS pikeun seueur rongga
Solusi (17)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Komponén tina Cell Phone
  • Ngukur sareng netepkeun sateuacan machining pikeun ngadamel WCS pikeun seueur rongga
Solusi (20)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Komponén Diecast Tooling
  • Ngukur sareng netepkeun sateuacan machining pikeun ngadamel WCS
Solusi (21)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Komponén Pakarang
  • Ngukur sanggeus machining pikeun pariksa dimensi CTF
Solusi (11)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Komponén Pakarang
  • Ngukur sanggeus machining pikeun pariksa dimensi CTF
Solusi (22)
  • CNC Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Gear
  • Ngukur sanggeus machining pikeun pariksa dimensi CTF
Solusi (18)
  • CNC Lathe
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Komponén Deepdraw Tooling
  • Ngukur sanggeus machining pikeun pariksa dimensi CTF
Solusi (19)
  • Horizontal Machining Center
  • Infrabeureum optik usik DOP40
  • Perumahan Motor
  • Ngukur sareng netepkeun sateuacan machining pikeun ngadamel WCS
Solusi (2)
  • CNC Lathe
  • Wired Probe DLP25
  • sekrup
  • Ngukur sanggeus machining pikeun pariksa dimensi CTF
Solusi (4)
  • Mesin ngagiling
  • Wired Probe DLP
  • Komponén grinding
  • Ngukur sanggeus machining pikeun pariksa dimensi CTF
Solusi (15)
  • CNC ukiran sarta panggilingan Mesin
  • Wired Probe DLP25
  • Pigura kaméra tina Cell Phone
  • Ngukur sareng netepkeun sateuacan machining pikeun ngadamel WCS
Solusi (3)
  • Dual-spindle Engraving jeung Mesin panggilingan
  • Radio Probe DRP40
  • Panutup Laptop
  • Ngukur sareng netepkeun sateuacan machining pikeun ngadamel WCS
Solusi (13)
  • CNC Machining Center
  • Single-sumbu Alat Setter DTS200
  • Pangukuran otomatis panjang alat, sareng deteksi alat rusak
Solusi (16)
  • CNC Machining Center
  • Single-sumbu Alat Setter DTS200
  • Pangukuran otomatis panjang alat, sareng deteksi alat rusak
Solusi (8)
  • CNC Machining Center
  • 3D kabel Alat Setter DMTS-L
  • Pangukuran otomatis panjang alat sareng diaméter, sareng deteksi alat rusak
Solusi (1)
  • CNC Machining Center
  • Laser Alat Setter DNC86
  • Pangukuran otomatis panjang alat sareng diaméter, sareng deteksi alat rusak
logo (1)
logo (2)
logo (3)
logo (4)
logo (5)
logo (6)
logo (7)
logo (8)
logo (9)